Gelfresh
Perfecte harmonie tussen comfort en ondersteuning. Gelfresh® biedt u de verkoelende frisheid van water, de veerkracht van natuurlijke materialen ... een harmonie tussen comfort en ondersteuning.   Gelfresh® is een combinatie van twee unieke technologieën : een super comfortabele toplaag in Gelfresh® met bijhorende ondersteuningslaag in PULSE® Latex. Te kiezen in combinatie met de Physiospring® pocketvering of de unieke Innergetic® latex. Combinatie van technologieën Gelfresh® presenteert een intelligente opbouw uit diverse materialen. Een toplaag in extreem ademend  BLUE FRESH of MAGENTA FRESH en een ondersteuningslaag in Physiospring® pocketvering of veerkrachtig Sonocore Pulse® Latex op natuurlijke basis.  Zeer comfortabel, fris en ventilerend Gelfresh® ademt frisheid en is perfect ventilerend dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de gebruikte materialen. De matrassen zijn niet warmtegevoelig en uiterst duurzaam. In standaard BLUE FRESH kwaliteit voor normaal comfort of soft MAGENTA FRESH voor ultieme conformiteit aan ieders lichaam.
Combinatie met Physiospring® of Innergetic® Een uitzonderlijke bovenbouw vraagt om een aangepaste onderbouw: ofwel de unieke Physiospring® pocketvering voor permanente ventilatie ofwel Innergetic® latex voor perfecte veerkracht op natuurlijke basis, beiden steeds met 7 zone lichaamsondersteuning.
De Gelfresh® hoes : verfrissende anti allergische afwerking De Gelfresh® Cooltec hoes werkt verfrissend en is perfect complementair met de Gelfresh® matraskern. Dankzij PCM (Phase Changing Materiels) technologie absorbeert de stof lichaamswarmte tijdens de slaap om deze tijdens frissere momenten terug af te staan; tijdens de slaap of tijdens de dag. Dit proces van opslaan en afgeven van warmte is mogelijk door PCM microcapsules in de stof, het vermijdt warmte accumulatie tijdens de slaap.
De Gelfresh® hoes : elastisch en maximale ventilatie De Cooltec stof is uiterst elastisch en dit in alle richtingen. Het bevordert een perfecte aansluiting van de matras aan het lichaam. De hoes is afgewerkt met 3D Aerotec® textiel voor maximale ventilatie.   Gelfresh®, perfecte harmonie tussen comfort en ondersteuning.
Home Home Luijbregts Luijbregts Collectie Collectie Acties Acties Showmodellen Showmodellen Nieuws Nieuws Contact Contact
Luijbregts Nachtrustspecialist Ringbaan Noord 99 5046 AA  Tilburg  T: 013.5321100  © Luijbregts Nachtrustspecialist Maandag: 	gesloten Dinsdag:	10.00 - 17.30 uur Woensdag:	10.00 - 17.30 uur Donderdag: 	10.00 - 17.30 uur Vrijdag:		10.00 - 17.30 uur Zaterdag:	10.00 - 16.30 uur Zondag: 	zie koopzondag